transpersoonlijke begeleiding
voor volwassenen, ouders en kinderen.

Transpersoonlijke therapie

Transpersoonlijke begeleiding is niet gericht op het wegnemen of oplossen van problemen, maar onderzoekt samen met jou welke dieperliggende betekenissen ze in je leven hebben.
Bewustwording hierover heeft bijna altijd tot gevolg dat er veranderingen plaatsvinden in de klachten of dat ze verdwijnen, ook al is dit niet het eerste doel van de therapie.

Door middel van deze bewustwording creëer je voor jezelf (mogelijk ook voor de omgeving) een gezonder perspectief.

Vanuit de transpersoonlijke begeleiding sta ik naast je om van hieruit een nieuwe koers, een nieuw perspectief te vinden.

Kun je nog wel wat ideeën gebruiken voor dit schooljaar? Volg de KORAAL tekentaal workshop op woensdagmiddag 26 oktober over Regels en Afspraken bij het CNV Connectief in Groningen. Voer een non-verbaal gesprek op papier of leer hoe je kinderen met een conflict laat strijden op papier. Eén tekentaal werkvorm doet meer dan 10 pedagogische gesprekken! 
Deelname is gratis.

Kinderen tekenen al vanaf 1.5 jaar. Het zijn oervormen die bij kindertekeningen over de hele wereld te zien zijn. Wat is de drijfveer achter dit tekenen? Je krijgt veel meer begrip voor hun innerlijke wereld en bouwt een dieper contact op door je hierin te verdiepen. Je krijgt er een taal bij. Je ontvangt een reader.

Zaterdag 12 en 19 november 2016   10.00 - 16.00 uur

 

Download mijn e-book met 7 gratis praktische tekentips om de motivatie van kinderen te stimuleren:

www.pumbo.nl/gratis-ebooks/koraal-tekentaal