transpersoonlijke begeleiding
voor volwassenen, ouders en kinderen.

Download mijn e-book met 7 gratis praktische tekentips om de motivatie van kinderen te stimuleren:

www.pumbo.nl/gratis-ebooks/koraal-tekentaal

 

KORAAL tekentaal doet er toe voor kinderen

De kwaliteiten van kinderen kun je herkennen en ontdekken als je ze laat tekenen. Ze hoeven daarvoor niet "iets" te tekenen. KORAAL tekentaal biedt speelse werkvormen waarmee je kinderen kunt uitnodigen iets van zichzelf te laten zien. Voor jou als opvoeder geeft het je de gelegenheid contact te maken op een dieper niveau.

In een klas zitten kinderen met verschillende ingangen tot het leren. Niet elk kind kan daar gemakkelijk in mee in ons talige, verbale onderwijs. Deze werkvormen van de tekentaal geven je voor het onderwijs en thuis handvatten om (vastgelopen) kinderen uit te nodigen om verder te komen. Tevens biedt het je inspiratie om je tekenlessen ermee te verrijken.

Inspirerend voor o.a. onderwijs, thuis, naschoolse opvang, gastouders, grootouders, peuterspeelzaal.

Kun je nog wel wat ideeën gebruiken voor dit schooljaar? Volg de KORAAL tekentaal workshop op woensdagmiddag 26 oktober over Regels en Afspraken bij het CNV Connectief in Groningen. Voer een non-verbaal gesprek op papier of leer hoe je kinderen met een conflict laat strijden op papier. Eén tekentaal werkvorm doet meer dan 10 pedagogische gesprekken! 
Deelname is gratis.

Kinderen tekenen al vanaf 1.5 jaar. Het zijn oervormen die bij kindertekeningen over de hele wereld te zien zijn. Wat is de drijfveer achter dit tekenen? Je krijgt veel meer begrip voor hun innerlijke wereld en bouwt een dieper contact op door je hierin te verdiepen. Je krijgt er een taal bij. Je ontvangt een reader.

Zaterdag 12 en 19 november 2016   10.00 - 16.00 uur

 

Download mijn e-book met 7 gratis praktische tekentips om de motivatie van kinderen te stimuleren:

www.pumbo.nl/gratis-ebooks/koraal-tekentaal